Friday, April 16, 2010

Berchocolate ria

Hey peeps..seriously thanx for the comment and the support yg u guys bg when u noe..im in a hard condition.but somehow,i can get over it now n i tink we r cool dah.for the time being at least hehe ;)

So my housemate ,encik ben pon mbawa ak pergi makan kat damansara cos die kempunan nk makan ayam penyet.katenye. ak plak teringin lah nak makan choc affair kat theobrama so kami pon memakai baju,buat rmbut sket2 dan terus menuju the curve.yeay!walau hati ada taman tp aku tetap gigihkn hati. haha

Sampai je sane, encik ben pon p lah makan ayam penyet.ak xmakan,sbb nk simpan perot untuk chocolate. walau haram untuk makan (ben cakap ngade ngade) ak tetap mneruskn niat sbb dah lame giler teringin kowt.

So ni adelah baper pitcha2 yg ak smpt snap untuk tatapn kalian.haha, kepada encik ben.thanx sbb temankan aku bercanda ria di the curve.walau submision ID dah nk dekat, maseh smpt lg untuk kami berjalan2. haha

Btw..ak nk recommend ah,if korg makan kat theobrama, makan lah chocolate affair.alah yg makan buah2 cicah choc tuh. boleh berangan mat saleh kejap.ahaks!cube try ok,it is a chef recommendation. 


 ak mcm terlupe nk amek pic die awal2..so ne kire die dah half dimakan.mase awal2,die sngt lah chumil.haha.


                      muke yg tanpa rasa bersalah memakan chocolate dalam kuantiti yg banyak.


   Ekspresi encik ben ketika ak memaksenye makan chocolate.ben benci choc.haha


                                                              Choc ketike hampir habis.


    Ben dengn muke ranggi selepas memakan chocolate itu ;)


Ps: hehe..wat a gud day.thanx ben sbb bawak makan sini.n sebab byarkan.haha.yeay! ;p


5 comments:

  1. choc tu nmpk menyedapkan sampai rasa nak pergi sana jugak.tapi buah tu nmpk x sedap(sbb xmkn buah).haha tukar buah lain leh? =)

    ReplyDelete
  2. banyaknye duit ben nak bayarkan...

    ReplyDelete
  3. Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    Assalamualaikum salam sejahtera,
    Pemanis kata pembuka bicara;
    Dari Blog kami bercerita,
    Untuk tatapan sahabat semua.

    Bukan kacang sebarang kacang.
    Kacang melilit si kayu jati.
    Bukan datang sebarang datang.
    Datang membawa hajat di hati.

    Anak raja main congkak,
    Main congkak punya pelan ,
    Boleh saya tumpang bertanya,
    salam dihulur tanda persahabatan,

    Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
    Salam dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. oit nuar sedap nye choc tu.. ko makan kat mana??

    ReplyDelete
  5. pejol: dekat theobrama the curve damansara. p lah ;)
    nizam: insyalah
    cik anonymous: haha,ak yg bayar kowt.dpt elaun dr ibu yg tersyang. ayat lebih je kat dlm post tuh.huhu
    ajid: kau nak makan dgn buah nangka pon xpa. ;p

    ReplyDelete

Friday, April 16, 2010

Berchocolate ria

Hey peeps..seriously thanx for the comment and the support yg u guys bg when u noe..im in a hard condition.but somehow,i can get over it now n i tink we r cool dah.for the time being at least hehe ;)

So my housemate ,encik ben pon mbawa ak pergi makan kat damansara cos die kempunan nk makan ayam penyet.katenye. ak plak teringin lah nak makan choc affair kat theobrama so kami pon memakai baju,buat rmbut sket2 dan terus menuju the curve.yeay!walau hati ada taman tp aku tetap gigihkn hati. haha

Sampai je sane, encik ben pon p lah makan ayam penyet.ak xmakan,sbb nk simpan perot untuk chocolate. walau haram untuk makan (ben cakap ngade ngade) ak tetap mneruskn niat sbb dah lame giler teringin kowt.

So ni adelah baper pitcha2 yg ak smpt snap untuk tatapn kalian.haha, kepada encik ben.thanx sbb temankan aku bercanda ria di the curve.walau submision ID dah nk dekat, maseh smpt lg untuk kami berjalan2. haha

Btw..ak nk recommend ah,if korg makan kat theobrama, makan lah chocolate affair.alah yg makan buah2 cicah choc tuh. boleh berangan mat saleh kejap.ahaks!cube try ok,it is a chef recommendation. 


 ak mcm terlupe nk amek pic die awal2..so ne kire die dah half dimakan.mase awal2,die sngt lah chumil.haha.


                      muke yg tanpa rasa bersalah memakan chocolate dalam kuantiti yg banyak.


   Ekspresi encik ben ketika ak memaksenye makan chocolate.ben benci choc.haha


                                                              Choc ketike hampir habis.


    Ben dengn muke ranggi selepas memakan chocolate itu ;)


Ps: hehe..wat a gud day.thanx ben sbb bawak makan sini.n sebab byarkan.haha.yeay! ;p


5 comments:

  1. choc tu nmpk menyedapkan sampai rasa nak pergi sana jugak.tapi buah tu nmpk x sedap(sbb xmkn buah).haha tukar buah lain leh? =)

    ReplyDelete
  2. banyaknye duit ben nak bayarkan...

    ReplyDelete
  3. Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    Assalamualaikum salam sejahtera,
    Pemanis kata pembuka bicara;
    Dari Blog kami bercerita,
    Untuk tatapan sahabat semua.

    Bukan kacang sebarang kacang.
    Kacang melilit si kayu jati.
    Bukan datang sebarang datang.
    Datang membawa hajat di hati.

    Anak raja main congkak,
    Main congkak punya pelan ,
    Boleh saya tumpang bertanya,
    salam dihulur tanda persahabatan,

    Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
    Salam dari kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. oit nuar sedap nye choc tu.. ko makan kat mana??

    ReplyDelete
  5. pejol: dekat theobrama the curve damansara. p lah ;)
    nizam: insyalah
    cik anonymous: haha,ak yg bayar kowt.dpt elaun dr ibu yg tersyang. ayat lebih je kat dlm post tuh.huhu
    ajid: kau nak makan dgn buah nangka pon xpa. ;p

    ReplyDelete