Thursday, February 4, 2010

Jimba Dan Besday


Salam (^^,)/
Dah agak lame sudah ak xupdate entry smpai kawan2 ak marah2 neh siap ugut kalau ak xupdate blog dorg xnak kawan aku..ape kes? aduh..letih dowh..letih . haha
(sumpah jgn percaye) ;p

Arineh ak just nk update ape yg telah berlaku..kepade kawan2 studio aku ketika ini BIA 03 korg lupekan sejenak perihal berapakah byk column yg ade dimenara atau pon seladang tuh boleh dialihkn dari tanah asalnye ke tmpat lain mahupon adakah hendak dibina lagi satu menare menghadap menara lame kah. No No No (cakap dalam versi wahidah)

So..lupekan kejap benda bende itu ~
kite berjimba sebentar dengan melakukan kerja amal di pizza hut. yeay!

Saudagar minyak dan rempah ratus iaitu saudagar Mon telah dengan rendah diri dan penuh tawadduknye mendermakan lah sejumlah wang emas kepada kami untuk dibelanjakan dengan penuh hermat dan cermat...lantas kami bertekad untuk membelanjakannya di pizza hut.. haha. kepada encik mon : Silalah belanja lagi ;p



cik Ali bersama 3 isterinye dan anak tirinye, ucop



Si pemilik syarikat Zhulian, Wahidah dan PA nye, shima



ni plak ahli lembaga majlis tingkap gosip dan umpat umpatan..nampk tak yg nga menguap tuh?hah!tu lah ketuenye. aidil si man topo


yang ni plak maskot syarikat kami..yana si kupu kupu


geng2 kuda belang yg diketuai oleh saudagar mon.


lihatlah mereka yg begitu taksub dan berkobar kobar menjawab borang respond maklumat.cik ainaa, jgn tiru org depan..die bukn sure betul pon..adeih. hehe


si penulis yg kacak bersama cik yana


"kami suke hai o..belilah ~belilah hai o ~ "
kata kak yam selaku pengedar jualan langsung jenama tersebut


encik black: ak xkesah!ak nk masuk jugak dlm gambar!
cik shima: black..sakit..jgn tolak2!
cik ainaa: auch black..ko terpijak kaki aku
kak mul: aduh! (kak mul telah terjatuh kerana telah ditolak oleh black) ~
*kesemue dialog itu telah berlaku sebelum kamera ak menangkap gmbar mereka)
*sudah jelas lagi bersuluh..encik black ini mmg kejam. (baik ko bg aku jersey yg kunun2 ko nk belikan aku tuh,kalau x aku post entry pasal kau jew..ugut neh)(haha)

Aktiviti kedue pulak adelah perihal harijadi ainaa yg disambut secare kasar oleh kami:
lets the picture do the talk


lihatlah kek ainaa yg sedap itu ~


barisan mereka2 yg hadir untuk memeriahkn majlis diketuai oleh jiha si pengusaha kain batik tenun, beserta cik azie si pembela ayam serama dan juliana si pembuat kek yg berjaya ;)


ainaa: si pengharijadi pada hari ini.yeay! aina dah 21..leh pg clubbing.jom2 ! ~


nk petue rambut cantik?sila rujuk kepada ucop..nak tye petue untuk mejadi lelaki yg gagah perkasa?sile ke kaunter pertanyaan 3 yer.tanye black.kan black kan?kan? alololo ~


penulis telah dipaksa untuk bergambar bersama mereka...ak dah cakap aku taknak!ishk korg neh! hehe (mati aku mati..ampun2)


lihatlah mereka mereka ini mendera dan menyiksa si ainaa yg jelita ini..tapi..jelitakah ainaa?haha (gurau ainaa)


sesi melulurkan wajah dan badan menggunakan tepung jenama wau


hasilnye ~
kate ainaa: "cantik tak saye?"


kak mul dan ainaa


si perancang dan si mangsa.
nuar: aku kucing.kau tikus.dah.full stop~
ainaa: ok..(smbil menguyah sireh)


inilah tenaga kerja yg telah melaksanakan majlis ini dengan gahnye (^^,)/
walau kek senget kan ~

p/s: uh..sorry kalau ayat merapu..mase neh ng nk cube myiapkn furniture scale 1:1 yg xstart buat lg pon..tekanan dowh.kepada ainaa,selamat hari jadi..kepada kawan2 yg dtg brainstorm, terima kaseh byk..terharu dgn korg yg memakai ikot tema..kau dan aku sangat.kepada yg tidak hdir?usah bimbang dan risau, rm5 sbgai cagaran.kalau 20 org yg xdtg? yeay!kaye aku..kepada mereka2 yg tidak dituliskn name,harap maaf yer.mungkin tidak sedar..xpe2..entry boleh post berjuta2..nti aku tulis spesial pasal korg k?kepada mon.kau memang KAKOL! hahaha

owh..sebelum tuh,ade pop kuiz tuk korang..silalah teka siapa wanita anggun di bawah ini. sape jawab betul die dapat peti ais yang disumbangkan black. klue atau pembayang?
xboleh duduk kat atas lantai..hehehe
larik! ;p



cantik kan saye?kate beliau.

5 comments:

  1. fark....aku rase mcm kenal je... bukan pompuan je ni..mcm housemate aku je....hahahahha

    ReplyDelete
  2. qq: nak bufday kek gak?
    meh sini meh
    hehe

    ReplyDelete

Thursday, February 4, 2010

Jimba Dan Besday


Salam (^^,)/
Dah agak lame sudah ak xupdate entry smpai kawan2 ak marah2 neh siap ugut kalau ak xupdate blog dorg xnak kawan aku..ape kes? aduh..letih dowh..letih . haha
(sumpah jgn percaye) ;p

Arineh ak just nk update ape yg telah berlaku..kepade kawan2 studio aku ketika ini BIA 03 korg lupekan sejenak perihal berapakah byk column yg ade dimenara atau pon seladang tuh boleh dialihkn dari tanah asalnye ke tmpat lain mahupon adakah hendak dibina lagi satu menare menghadap menara lame kah. No No No (cakap dalam versi wahidah)

So..lupekan kejap benda bende itu ~
kite berjimba sebentar dengan melakukan kerja amal di pizza hut. yeay!

Saudagar minyak dan rempah ratus iaitu saudagar Mon telah dengan rendah diri dan penuh tawadduknye mendermakan lah sejumlah wang emas kepada kami untuk dibelanjakan dengan penuh hermat dan cermat...lantas kami bertekad untuk membelanjakannya di pizza hut.. haha. kepada encik mon : Silalah belanja lagi ;p



cik Ali bersama 3 isterinye dan anak tirinye, ucop



Si pemilik syarikat Zhulian, Wahidah dan PA nye, shima



ni plak ahli lembaga majlis tingkap gosip dan umpat umpatan..nampk tak yg nga menguap tuh?hah!tu lah ketuenye. aidil si man topo


yang ni plak maskot syarikat kami..yana si kupu kupu


geng2 kuda belang yg diketuai oleh saudagar mon.


lihatlah mereka yg begitu taksub dan berkobar kobar menjawab borang respond maklumat.cik ainaa, jgn tiru org depan..die bukn sure betul pon..adeih. hehe


si penulis yg kacak bersama cik yana


"kami suke hai o..belilah ~belilah hai o ~ "
kata kak yam selaku pengedar jualan langsung jenama tersebut


encik black: ak xkesah!ak nk masuk jugak dlm gambar!
cik shima: black..sakit..jgn tolak2!
cik ainaa: auch black..ko terpijak kaki aku
kak mul: aduh! (kak mul telah terjatuh kerana telah ditolak oleh black) ~
*kesemue dialog itu telah berlaku sebelum kamera ak menangkap gmbar mereka)
*sudah jelas lagi bersuluh..encik black ini mmg kejam. (baik ko bg aku jersey yg kunun2 ko nk belikan aku tuh,kalau x aku post entry pasal kau jew..ugut neh)(haha)

Aktiviti kedue pulak adelah perihal harijadi ainaa yg disambut secare kasar oleh kami:
lets the picture do the talk


lihatlah kek ainaa yg sedap itu ~


barisan mereka2 yg hadir untuk memeriahkn majlis diketuai oleh jiha si pengusaha kain batik tenun, beserta cik azie si pembela ayam serama dan juliana si pembuat kek yg berjaya ;)


ainaa: si pengharijadi pada hari ini.yeay! aina dah 21..leh pg clubbing.jom2 ! ~


nk petue rambut cantik?sila rujuk kepada ucop..nak tye petue untuk mejadi lelaki yg gagah perkasa?sile ke kaunter pertanyaan 3 yer.tanye black.kan black kan?kan? alololo ~


penulis telah dipaksa untuk bergambar bersama mereka...ak dah cakap aku taknak!ishk korg neh! hehe (mati aku mati..ampun2)


lihatlah mereka mereka ini mendera dan menyiksa si ainaa yg jelita ini..tapi..jelitakah ainaa?haha (gurau ainaa)


sesi melulurkan wajah dan badan menggunakan tepung jenama wau


hasilnye ~
kate ainaa: "cantik tak saye?"


kak mul dan ainaa


si perancang dan si mangsa.
nuar: aku kucing.kau tikus.dah.full stop~
ainaa: ok..(smbil menguyah sireh)


inilah tenaga kerja yg telah melaksanakan majlis ini dengan gahnye (^^,)/
walau kek senget kan ~

p/s: uh..sorry kalau ayat merapu..mase neh ng nk cube myiapkn furniture scale 1:1 yg xstart buat lg pon..tekanan dowh.kepada ainaa,selamat hari jadi..kepada kawan2 yg dtg brainstorm, terima kaseh byk..terharu dgn korg yg memakai ikot tema..kau dan aku sangat.kepada yg tidak hdir?usah bimbang dan risau, rm5 sbgai cagaran.kalau 20 org yg xdtg? yeay!kaye aku..kepada mereka2 yg tidak dituliskn name,harap maaf yer.mungkin tidak sedar..xpe2..entry boleh post berjuta2..nti aku tulis spesial pasal korg k?kepada mon.kau memang KAKOL! hahaha

owh..sebelum tuh,ade pop kuiz tuk korang..silalah teka siapa wanita anggun di bawah ini. sape jawab betul die dapat peti ais yang disumbangkan black. klue atau pembayang?
xboleh duduk kat atas lantai..hehehe
larik! ;p



cantik kan saye?kate beliau.

5 comments:

  1. fark....aku rase mcm kenal je... bukan pompuan je ni..mcm housemate aku je....hahahahha

    ReplyDelete
  2. qq: nak bufday kek gak?
    meh sini meh
    hehe

    ReplyDelete